Grindr for Girls

Cool stuff, from a queer girl perspective // lesbisch // maar dan leuker

De glorieuze bijna-zege van Team Tuinbroek bij de Roze Pubquiz op MidZomerGracht


Team Tuinbroek takes it bijna all

Samen met teammaatjes @indyswhip (links) en @rosannevermaat (rechts) won ik gisteravond bijna een pubquiz. We werden tweede. ‘Tweedes’, zei ik vroeger. Dat deed ik waarschijnlijk om het allemaal nog officiëler te laten klinken.

Sommige mensen zijn supergoed in popquizzen. Die luitjes weten van alles over popmuziek. Je hebt andere mensen, soms zijn dat trouwens gewoon dezelfde mensen, die altijd winnen met Triviant. Die weten dus van alles over van alles.

Als je ergens verstand van hebt, vind je het onderwerp meestal interessant. Vind je iets boeiend (vissen), dan onthou je van alles wat ermee te maken heeft heel makkelijk (welk merk hengel het beste is, hoe de wereldkampioen vissen heet en uit welk land die komt). Boeiend = onthouden. Wat een fijn, energiebesparend mechanisme! Daar plukte ik gisteravond dus de vruchten van.

Wij, leden van Team Tuinbroek, weten samen van alles over Ellen DeGeneres, Claudia de Breij, the L-Word, Lip Service, Frédérique Spigt, The Kids are allright, Mirella van Markus, Sarah Bettens en Marianne Weber. En Margriet van der Linden <3 <3 <3 natuurlijk, maar die kwam in de quiz jammer genoeg niet aan bod.

Dit soort dingen vinden wij dus interessant. En iedereen die er gister was vond dat ook, want alle 14 teams hadden een gedegen kennis van zaken.

Maar… Wist jij dat het Homomonument in Amsterdam, dit jaar 25 jaar bestaat en dat het dus in 1987 is opgericht? Ik had geen idee. Het écht winnende team, Het Roze Hert uit Nijmegen, wist het wél en zei ons dit antwoord (1987) voor, bij de shoot out. Superaardig van ze, want wij wonnen er uiteindelijk een goede fles Brut mee!

Met dank aan Café Kalff en de organisatie (Anja de Crom en Hilda Abbing). En @marloesutr voor de foto!

2 reacties op “De glorieuze bijna-zege van Team Tuinbroek bij de Roze Pubquiz op MidZomerGracht

 1. Mel
  22 juni 2012

  Mooi is dat, dat het winnende team dit voor gezegd heeft in ook onze shoot out. Daardoor zijn wij dus 3de geworden! ;-) Maar de Rose Brut smaakte heerlijk, en het was een leuke avond. Gefeliciteerd met de 2de plek!

  • grindrforgirls
   22 juni 2012

   Jullie ook proficiat! Enneh… nu je hier toch bent, zou je op de Grindr for Girls Facebook like-knop kunnen drukken? Vind ik leuk!

Laat je reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21 juni 2012 door in party en getagd als , , , , , .

Vul je e-mailadres en ontvang een mailtje zodra er een nieuwe blogpost op Grindrforgirls.nl staat. Hoe handig is dat!?

Voeg je bij 15 andere volgers

%d bloggers liken dit: