Grindr for Girls

Cool stuff, from a queer girl perspective // lesbisch // maar dan leuker

Inkijk, je hebt er niks aan. Of wel soms?


Inkijkje

Het vergde enig aandringen en nog veel meer keiharde manipulatie, maar dan toch: de meeste stemmen (5) gingen naar ‘inkijk’. Eerlijk is eerlijk, soort van.

De meeste stemmen gingen dus niet naar de oersuffe optie ‘internationale betrekkingen’ (3 stemmen) en helaas ook niet naar ‘inparkeren’ (1 stem). Terwijl ik over het laatste onderwerp waarschijnlijk toch het interessantst en in ieder geval het meest uitgebreid had kunnen schrijven. Want hoewel ik zelf geen auto kan of wil besturen, is een goede autorijdster voor mij een echte traktatie.

Neem nou vorige week maandagavond. Ik zat op een terras en zag een blonde femme (lang haar, blauw jurkje, hoge hakken) moeiteloos inparkeren op het Ledig Erf* waar het op die bewuste avond zwart zag van de mensen.

Tsja. Het zelfvertrouwen waarmee die auto, die nieuwe donkerblauwe Skoda – wel een pittig dingetje – werd ingeparkeerd… Je likt er toch eventjes je vingers bij af. Dat ogenschijnlijke gemak, die haast mannelijke bravoure, de koele zelfverzekerdheid waarmee die soepele inparkeer-beweging gepaard ging: het ontging mij geenszins. Aan mijn tafeltje viel het gesprek even stil.

Toen het blonde parkeerwonder zich aan een aangrenzende tafel met daaraan twee kale mannen met zonnebril voegde, was het helaas in één klap gedaan met de magie. Al helemaal toen ze een hamburger bestelde. Bleh.

Maar. Ik ging het hebben over INKIJK. En daar kan ik heel kort over zijn, want inkijk interesseert mij nauwelijks of eigenlijk helemaal niet. Het leidt hooguit af, als je een gesprek probeert te voeren. Borsten an sich, ik weet tot op de dag van vandaag niet wat ik ermee moet. Ik heb er niks tégen, maar… ik kan er gewoon niks mee.

Sorry dus. Geen geile blog vol lesbische verwijzingen, maar wél een duffe bekentenis. Inkijk boeit mij totaal niet.

Op de foto zie je trouwens mijn eigen inkijk in 2011. Die trouwens ongeveer hetzelfde is gebleven in 2012. Maar wat heb je d’r aan? Niks. Er vallen borrelnootjes in. Iemand maakt een foto en later zie je op Facebook dat je dus mega-inkijk hebt. Dat is het wel zo’n beetje. En als jij er anders over denkt, laat het me weten. Je kunt anoniem een reactie achterlaten.

(*voor de niet-Utrechters: zo heet een populair terras hier.)

2 reacties op “Inkijk, je hebt er niks aan. Of wel soms?

  1. Rosanne
    2 augustus 2012

    Hihi, ja die borrelnootjes worden daar altijd wel door aangetrokken!

  2. Anoniem
    18 augustus 2012

    Ik word er altijd wel vreselijk door afgeleid, dan voel ik me erg lesbisch… Heel vervelend, want het is nogal genant als iemand anders je blik steeds af ziet dwalen!

Laat je reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 1 augustus 2012 door in Boobs, Ondertussen en getagd als , , , , .

Vul je e-mailadres en ontvang een mailtje zodra er een nieuwe blogpost op Grindrforgirls.nl staat. Hoe handig is dat!?

Voeg je bij 15 andere volgers

%d bloggers liken dit: