Grindr for Girls

Cool stuff, from a queer girl perspective // lesbisch // maar dan leuker

Verslag: Grindr for Girls Netwerkborrel #3


Wat?!? Een dresscode?

De derde Grindr for Girls Netwerkborrel is geslaagd! De vorige had ik moeten missen. Gelukkig was ik er vrijdag zelf weer bij om iedereen welkom te heten én op zijn eerste drankje trakteren.

Hoe was de opkomst?

Bij deze  Grindr for Girls Netwerkborrel waren we toch weer mooi met +/- 15 personen! Zelf had ik twee leuke nieuwe borrelaars geronseld. Nee hoor, ze wilden het zelf! Tot een uur of negen bleven mensen binnendruppelen. Slechts één drankje drinken en niet de hele borrel bijwonen is uiteraard helemaal prima.

En werd er genetwerkt?

Jawel hoor. Er werden zelfs Comedy Kitchen-flyers uitgedeeld. Een geniaal initiatief van presentatrice, actrice en stand-up comedian Soula Notos, (lees het Grindr for Girls-interview met Soula), die zelf ook aanwezig was. De borrelaars kwamen uit zeer diverse werkvelden: van lesgeven tot administratie, van webredactie tot comedy en van werkzoekend tot community management. Qua leeftijd zaten we weer in de range van 25 tot 40 jaar.

“De afterborrel was langer dan de netwerkborrel”

Klopt helemaal. Na afloop ging een aantal borrelaars eerst naar VJ op de Dom (weinig gezien, maar dat ligt aan mijn lengte) en daarna naar De Bastaard, waar we samen de lesbo-editie van de Playboy kritisch beoordeelden. Wist jij dat volgens de lesbo-enquête in dit vrolijke maandblad lesbo’s qua voorspel de ogen als favoriete lichaamsdeel betitelen? Dat kan toch niet kloppen?

Nieuwe leuke mensen meenemen

Het succes van de Netwerkgroep is gegarandeerd als we steeds nieuwe leuke mensen blijven aanvoeren. Blijf je best doen en neem leuke introducees mee naar Café Kalff. We zijn met z’n allen een soort olievlek; een heel open, enthousiaste en gezellige, al zeg ik het zelf.

Wat?!? Een dresscode?

Nee hoor, gelukkig niet. Het toeval wilde dat Suzanne en ik bijna exact dezelfde broek en schoenen aan hadden. We hebben allebei gewoon een heel goeie smaak.

De volgende netwerkborrels zijn voortaan elke 3e vrijdag van de maand:

  • vrijdag 19 oktober 19:00-22:00 , Café Kalff
  • vrijdag 16 november 19:00-22:00, Café Kalff

Tot ziens op één van de volgende borrels!

Nanda

Wil je net als Katrien ook een keer een blog schrijven of net als Nicôle een verslag schrijven? Laat een reactie achter of mail me.

Laat je reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je e-mailadres en ontvang een mailtje zodra er een nieuwe blogpost op Grindrforgirls.nl staat. Hoe handig is dat!?

Voeg je bij 15 andere volgers

%d bloggers liken dit: