Grindr for Girls

Cool stuff, from a queer girl perspective // lesbisch // maar dan leuker

Interview met Sanne Bloem, organisator van de Roze Zelfgemaakte Markt (29 juni 2013)


Sanne Bloem

Roze Zaterdag is een homocultureel festival, dat ieder jaar in een andere stad wordt gevierd. In 2013 heeft Utrecht de eer om het evenement te organiseren. Op 29 juni barst het in de stad van de activiteiten, optredens, lezingen, feestjes. Heel (homo)seksueel Nederland komt naar Utrecht! Sanne organiseert dan een Roze Zelfgemaakte Markt.

Grindr for Girls vroeg aan Sanne:

Wat leuk, een Roze Zelfgemaakte Markt op Roze Zaterdag. Hoe heb je dat geregeld?

Ieder jaar zijn er 5 zelfgemaakte markten in Utrecht, we mogen altijd zelf kiezen wanneer die zijn en dan vragen we een vergunning aan en kruisen we onze vingers en hopen dat de gemeente zegt dat het mag. We wilden natuurlijk een markt op 29 juni want Roze Zaterdag is een waanzinnig groots evenement waar duizenden mensen op af komen. Het mocht niet zomaar, ik heb heel wat afgemaild met de organisatie van RZ2013 maar als wij beloofden een roze/regenboog-sausje over de markt zouden gieten, dan mocht het tijdens Roze Zaterdag.

Waarin verschilt een Roze Zelfgemaakte Markt van een gewone Zelfgemaakte Markt?

Dat is een goeie vraag! Ik weet het nog niet precies. Tot 29 mei kunnen mensen zich aanmelden voor deze markt, dan gaan we een selectie maken van alle aanmeldingen en gaan we natuurlijk kijken wie het beste, zelfgemaaktste, roze-ste aanbod heeft. (Je kunt dus nog aanmelden). Dus dan weten we pas hoe roze het aanbod is, maar wij zorgen in elk geval voor een bergje met roze glitters en voor ornamenten/gezelligheden die zorgen dat deze markt extra goed past bij Roze Zaterdag. Ideeën zijn welkom :)

Hoe roze ben je zelf gemaakt?

Ikzelf ben licht roze, daarom vond ik dat ik op Roze Zaterdag een markt zou moeten mogen organiseren. En hoe zelfgemaakt ik ben, kom op Nanda! Dat kun je niet vragen*. Ik ben de (zelfbenoemde) koningin van Zelfgemaakt. Wil je nog een zelf geperst wortelsapje? Of een zelfgebakken regenboogcake (zie foto)? Of zal ik gewoon zelf een markt voor je organiseren?

Wat vind je van de Grindr for Girls netwerkborrel? Kom je ook naar de Midzomergracht-editie op 28 juni in Café Kalff?

Ik vind de GfG netwerkborrels altijd heul gezellig. Ik kom misschien op die van 28 juni, maar omdat de markt de volgende dag is, moet ik misschien door het huis lopen stuiteren en spullen verzamelen, ik beloof nooit wat op de avond vóór een markt :>

Tenslotte, welk spreekwoord of gezegde spreekt je het meest aan en waarom: rozengeur en maneschijn / door een roze bril kijken / op een roze wolk zitten / hij is een lulletje rozenwater.

Roze geur en mannenschijn, mjum.

* ik weet ook niet zeker of je dat doet

Bedankt Sanne!

Lees meer over de Grindr for Girls Netwerkborrel (Midzomergracht-editie!) op vrijdag 28 juni, van 19:00 – 22:00 in Café Kalff

Laat je reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 22 mei 2013 door in interview.

Vul je e-mailadres en ontvang een mailtje zodra er een nieuwe blogpost op Grindrforgirls.nl staat. Hoe handig is dat!?

Voeg je bij 14 andere volgers

%d bloggers liken dit: